feelslikeadream

Alla inlägg under januari 2012

Av Beatrice Blom - 13 januari 2012 19:21

Tror att mitt hus kommer blåsa bort snart det blåser storm utanför mitt fönster och jag som har så bra väggar så att det blir ''inte'' kallt i mitt rum när det blåser mot min vägg!!!!!! DET BLIR ALDRIG KALLT I MITT RUM!!!! Så säger min pappa till mig... men det blir det varje år vid den här tiden!!! 

Men ska ta cola nu och sätta mig med mamma och titta på TV!!! SES SENARE PUSSS PÅ ER!!!

Av Beatrice Blom - 13 januari 2012 18:06

Ja det har jag faktiskt och jag vet varför eller jag tror att det är därför men jag är inte säker eller jo det är jag men ändå men jag har det för att jag på träningen i onsdags skulle göra kullerbyttor (vet inte hur det stavas!!) från ena väggen till den andra och när man kom till den andra väggen så skulle men göra kullebyttor baklänges och när man kom tillbaka till första väggen så skulle man göra tillbaka framlänges typ 3-4 gånger så min nacke är lite handikappad nu....!!!! Och jag tror att min hals har blivit lite påverkad av det här men jag vet inte riktigt det kan bero på något helt annat också typ som, nej jag vet inte jag.....


Men ska hämta lite hals tabletter nu så ses :D

Av Beatrice Blom - 13 januari 2012 14:59

NU är jag hemma och kommer vara hemma tills på måndag morgon för då är det skola igen..... 

Jag kom på att jag har glömt min kalender i skolan nu när jag skulle skriva in att jag har läxa tills på onsdag men jag tog i alla fal med mig mina böcker hem !!! 

Jag har matte prov nästa vecka på torsdag igen..... Vill inte men hoppas att det går bra i alla fal !!!!

Min bästa barndoms kompis fyller år i dag så jag ska skriva GRATTIS till henne nu!!!! 


GRATTIS !!!! :D <3


Så nu har jag gjort det !!! :D 


Jag hoppas att du får en jätte bra dag barndoms vän!!!

Jag har inget att göra just nu förutom att titta lite på fysik läxan... Men det vill jag inte men den måste bli klar någon gång under helgen för jag har inget att göra under helgen men man vet aldrig vad som kommer hända!!!....


Nej men ska hitta på något som jag ska göra nu så ses!!!

Av Beatrice Blom - 12 januari 2012 19:18

Jag har varit hemma sen 17:30 men jag har inte kunnat starta datan för att jag har ätit mat, duschat och städat mitt rum sen dess.... Men det tog inte så lång tid....!!


Det börjar lite i min hals som om jag var på väg att bli sjuk och det är det sista jag vill bli just nu för om jag blir det och jag måste stanna hemma hela nästa vecka så kommer jag inte kunna göra matte provet och jag har pluggat under mitt lov med det så jag vill värkligen göra det nästa vecka!!!!! 


Vet inte vad jag ska göra nu kanske hämta ett glas med vatten jag är jätte törstig.....!!!!!!!!!! 

Men ses senare tror jag ska titta lite på TV eller något och sen när jag inte orkar göra det så ska jag sova för jag är jätte trött.!!! 


ÅÅåååhhhhåååå iimorgon är det FREDAG!!!!! :D 


Av Beatrice Blom - 12 januari 2012 07:23

Nu blir det ett lite snabbt inlägg för jag måste faktiskt klä på mig också jag kan ju inte gå till skolan i pyjamas.... 

Men jag tänkte bara säga att jag ska snart gå till bussen och sen vidare till skolan och somna i klass rummet för jag är skit trött och nu så måste jag verkligen gå och fixa mig så ses när jag kommer hem vid 17:30 


Godmorgon och ses ikväll!!! PUSS!!!

Av Beatrice Blom - 11 januari 2012 21:38

Nu är jag hemma och jag har duschat och fixat mig för att sova och så nu ska jag titta på film tills jag somnar och jag tror att jag kommer somna ganska fort för jag har precis varit och haft träning så är det träning imorgon igen.... Men det var fett skönt med träning!!!! LOVE IT!!!!!

Nej nu ska jag titta på film så ses imorgon när jag vaknar eller efter jag har kommit hem från träningen som slutar 17:00 så runt 18:00 hör jag av mig annars !! :) GODNATT OCH SOVGOTT!!! PUSS!!!

Av Beatrice Blom - 11 januari 2012 07:17

Nu är jag uppe o går och ska precis klä på mig och sen så ska jag faktiskt borsta tänderna och sen borsta håret och sen så ska jag fixa lite med väskan och sen runt 7:40 så går jag till bussen..... Sen så är det skola......

Presentation


Hej jag heter Bea och är 16 år och lever livet som en vanlig tonårstjej (skola, vänner, pojkvänn osv)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards