feelslikeadream

Alla inlägg under januari 2012

Av Beatrice Blom - 23 januari 2012 18:03

Eller bara kanske, kanske inte skriver lika mycket den här veckan som jag har gjort de senaste veckorna men i alla fal jag måste plugga till ett NO prov som är på torsdag och sen blir det kanske träningar vi får se mamma jobbar ganska mycket..

Men kanske kan betala någon att köra mig fram och tillbaka!! HOPPAS!!

Kan fråga Amanda om det är så!! 


Men men jag är typ ensam tjej i klassen typ hela veckan ut Nelly är ledig hela veckan och Shirley är i Thailand och Jasmin kanske kommer vara borta den här veckan för att hon har precis fått tandställning och det gör ju så himla ont har jag hört och jag vill få tandställning!!! :) Fast jag är lite räd för det för jag vill inte att det ska göra ont...!!!!



Men nog om det nu ska jag titta på någon serie för jag orkar inte läsa jag tycker att alltid när man läser typ serier som är på typ 4-5 böcker så är alltid den tredje boken lång tråkigt det blir bara som en cirkel i den boken det händer ingenting fören i slutet när alla börjar bråka eller något åt det hållet!! 


Men oj det blir mycket men... Hahah okej!! :/  

 Vi ses senare!! puss

Av Beatrice Blom - 21 januari 2012 21:03

Jag tror att jag tar en liten bloggpaus över den här helgen typ tills på måndag för jag orkar inte sätta på datan och sen stänga av den !! Bara för att jag har börjat läsa böcker och jag, så fort jag börjar läsa böcker så slutar jag inte fören jag har läst ut boken eller böckerna!!! Jag menar allvar nu !!! 


Men vi ses när jag kommer tillbaka på måndag eller så slänger jag in ett inlägg i alla fal för jag tror att jag kommer bli lite uttråkad!!!! Så ses!! PUSS och ha en underbar fortsatt helg!!! :D

Av Beatrice Blom - 21 januari 2012 17:08

Nu blir det att mjuka upp musklerna med ett varmt bad i bad tunnan !!! :D 


Ha en underbar kväll !!! PUSS på er!!

Av Beatrice Blom - 21 januari 2012 14:26

Nej det blir det inte för jag har jätte ont i mina ben och jag kan knappt gå så jag tvivlar på att jag kan springa..... 

Men jag vill värkligen gå på träningen men det är inte någon ide att ta bussen in och bara titta på träningen och sen ta bussen hem och inte ha gjort någonting...!!


Men jag har precis läst ut boken som jag hållde på att läsa på igår och har precis börjat läsa andra boken!! 

Och nu ska jag säga vilka böcker det är : Det är böckerna om Twilight och jag älskar deras kärleks liv det verkar nästan värkligt! :) 


Men ska hitta på något nu så jag inte bara och glor in i en bok!

Av Beatrice Blom - 20 januari 2012 19:52

Och jag ska förklara det jag har inte haft så mycket tid att göra det.... Jag tror att jag bloggade senast i tisdags om jag har rätt...! Men i onsdags så åkte jag faktiskt hem efter skolan och åt mat och började plugga och sen runt 19:40 så åkte jag på träning och kom inte hem fören 21:30 och direkt in i duschen och sen sova och jag tyckte att det var ingen ide att starta datan om jag ändå bara skulle göra ett inlägg så jag tänkte göra det igår (torsdag) men jag hade inte tid då heller.... Jag var i skolan hela dagen sen direkt till träningen med Nelly och sen hem till Nelly och äta mat och sen till en träning till och kom inte hem fören 20:30 och äta något och in i duschen och sen sova var det typ.... 

Och idag har jag faktiskt inte orkat fören nu för jag startade TV:en och sen så satte jag mig och läste en bok och nu sitter jag här klockan 20:00 och gör ett inlägg och äter grillkryddade popcorn MUMS!!!! 


Och jag ska snart börja läsa min bok igen!!! 


ÅÅ juste jag kom på en sak att det kanske inte är så bra att träna så mycket jag har gjort den här veckan och som jag kommer göra den här veckan också (träning imorgon också) men min poäng med det här är att jag har fått sån fruktansvärd tränings värk i armar, ben och nacken och typ i hela kroppen om jag ska vara ärlig....!!! :( 


Men ska fortsätta att läsa min bok nu så ses senare ikväll eller imorgon innan jag åker på träningen!! :)

Av Beatrice Blom - 17 januari 2012 21:23

Nu blir det ett godnatt medelande igen eller kanske inlägg men ska i alla fal gå och sova för jag kom knappt upp ur sängen i morse för att jag var uppe till 23:00 igår....!!! 


Men ska fixa mig nu så ses imorgon ska först hem efter skolan sen runt 19:30 så åker jag på träningen !!! :) Fett nice lite brottning !! :D  


GODNATT OCH SOVGOTT!!!!!  KRAM!!

Av Beatrice Blom - 17 januari 2012 15:42

Jag fick eller hela min klass fick sluta tidigare idag (vi slutade halv 2) !!!! 

Fett chill !!! Men jag har inte orkat starta datan fören nu så nu sitter jag här och bara gör inlägg och vill gå och sova för jag är jätte trött!!! 


Imorgon är det träning :D brottning hahaha och på torsdag så blir det lite utomhus träning med tjej laget men först så blir det träning inomhus med killarna !! :) Och på lördag så blir det träning med tjej laget igen så det blir värsta tränings veckan det här !! UNDERBART!!!! :)



Men ska titta på någon film nu!! SÅ SES SENARE PUSS PÅ ER!!!!

Av Beatrice Blom - 16 januari 2012 21:43

Ska sova snart igen det känns som jag bara sover går till skolan kommer hem tittar lite på datan äter sover..... Osv!!!


Och just nu så sitter jag faktiskt inte å äter jag dricker faktiskt är det inte underbart att bara ta ett glas med oboy innan man går och sover jag somnar snabbare då jag känner redan hur mitt huvud bara bläää... SOV!!!!


Nej men ska inte sitta här hela natten som vanligt !! Ska gå och se om mamma är vaken hoppas för jag glömde säga en sak till henne!!!!! 


GODNATT OCH SOVGOTT!!! 

Presentation


Hej jag heter Bea och är 16 år och lever livet som en vanlig tonårstjej (skola, vänner, pojkvänn osv)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards