feelslikeadream

Alla inlägg under november 2011

Av Beatrice Blom - 25 november 2011 15:36

Jippi äntligen fredag men det blir ingen ledig helg..... Jag måste göra det sista på min EU uppsats jag fick lite mer tid på mig men jag har inte så mycket kvar!! 

Och så måste jag skriva lite om tvättens historia tills på måndag till HK....

Jag ska börja lite med tvätt historien nu tror jag så jag har lite ledig tid i helgen!!  

Jag har haft skit mycket att göra den här veckan så det är därför jag inte har bloggat så mycket och jag tror det kommer bli så nästa vecka också men det hoppas jag inte för jag är skit trött efter bara den här veckan!

Sitter och lyssnar på musik och jag vet inte vad eller det är den nya mange sången JUL HOS MANGE!!! 

Nej nu ska jag gå och ta något att äta för jag har inte ätit på hela dagen så ses senare PUSS!!!

Av Beatrice Blom - 22 november 2011 22:04

JAPP NU SITTER JAG FRAMFÖR MOBILEN OCH GÖR ETT INLÄGG FÖR JAG HAR INGEN DATOR PÅ..... JAG HAR PRECIS DUSCHAT OCH SOM VANLIGT SÅ TYCKER JAG ATT DET BARA ÄR JOBBIGT I BÖRJAN MEN NÄR MAN HAR STÅT I DUSCHEN I 40 GRADER I 5 MINUTER SÅ VILL MAN INTE DÄR IFRÅN MEN NÄR JAG DUSCHAR I 40 GRADER SÅ FÅR JAG ONT I HUVUDET OCH NÄR JAG FÅR DET SÅ BLIR JAG TRÖTT OCH DET HATAR JAG SÅ NU TÄKER JAG FAKTISKT GÅ OCH SOVA !!!! PUSS PÅ ER!!! LOVE YOU ALL!!!! :)

Av Beatrice Blom - 22 november 2011 18:57

Jag har inte bloggat på snart en vecka för jag har så mycket läxor att göra senaste inlägget jag skrev var nog att känslan av att inte ha läxor är underbar och ja det är den men det varade bara i en dag tror jag och det var en underbar dag det!! ^^ 

Just nu har jag gjort klart HK läxorna vi fick i måndags och juste känslan av att inte ha ett till fysik prov på fredag är fan i mig underbar och just nu så menar jag det för jag vet ingenting om det fysik provet om vi skulle ha det så skulle jag få ett F och nu när jag snackar om F så fick jag det på HK provet jag låg bara 3 poäng ifrån ett E tror jag....

Såg en blogg för en stund sen http://helles-tankar.bloggplatsen.se/2011/02/ läs detta inlägg!! När jag gjorde det så började jag tänka direkt på min storebror Joakim som numera bor i Göteborg typ 1000 mil från mig eller jag vet inte hur långt det är men det tar ungefär 7-8 timmar att åka dit!! Jag vill aldrig att han ska dö han är typ mitt allt för att vara min älstabror !!! Älskar dig Joakim och samma för er alla andra brorsor Alex och Philip!!! Och så klart älskar jag mina läsare här!!  


Japp, när jag kom hem så tittade jag igenom min jacka min väska mina kläder för jag letade efter min mobil sen så nu tror jag att jag har glömt den i mitt skåp i skolan... FML


Nej men nu ska jag gå och äta PUSS!!!! 

Av Beatrice Blom - 20 november 2011 21:41

NÄR MAN VET ATT MAN INTE HAR NÅGON LÄXA I VECKAN ÄR FAN UNDERBAR!!! PS.FÖRUTOM PROVET VI HAR PÅ FREDAG MEN DET RÄKNAS INTE!!!!!!!

Av Beatrice Blom - 19 november 2011 02:05

Sitter vid våran stora dator och jag har precis slutat att spela The Sims 2 jag har typ nötat det ända sän jag kom hem och jag kom hem runt 16:00 eller 17:00 men vet ni vad nu ska jag gå och sova för jag är skit trött jag har haft 2 prov idag så ses sen när jag vaknar!! PUSS!!! 

Godnatt och sovgott!!! 

Av Beatrice Blom - 16 november 2011 21:21

Jag blir galen snart jag har en låt i min hjärna och den kommer inte ut men det är faktiskt en ganske bra låt men jag skulle uppskatta om ni kunde lista ut vad låten heter för det gör inte jag..... 

Och ja jag har inte stängt av datan för jag inte orkar logga ut från facebook!! 

Men jag behöver hjälp med det här det är en ganska ny låt och jag vet inte vad artisten heter men det är iallafal en tjej/kvinna som sjunger.... Osv!!!

Men nej nu ska jag stänga av datan på riktigt!!!

Av Beatrice Blom - 16 november 2011 21:06

NU ska jag läsa inför testet imorgon o så ska jag krypa ner i sängen och läsa lite till och sen så ska jag lyssna på musik tills jag somnar!!! 

Låter som en bra kväll inför test/prov...!!

Men nu ska jag faktiskt stänga av datan så ses imorgon PUSS!!!


P.S JAG BARA HATAR VISSA BARN SOM GÅR RUNT OCH SPRIDER RYKTEN SOM INTE ÄR SANT OCH SEN FÅR SOM DOM VILL!!!!!!!!! 


GODNATT NU GÅ JAG OCH SOVER ELLER??? 

Av Beatrice Blom - 16 november 2011 17:53

Okej idag så fyller min älskade fru Amanda år så alla måste gå in till hennes blogg: http://amandajaredal.bloggplatsen.se/  och gratta henne så jag hoppas att ni gör det!! 


Nej men jag sitter och tittar igenom min fysik bok nu för jag har prov på fredag och jag tänkte precis skriva imorgon men det är ju bara onsdag idag!

Jag och mina kompisar i min klass ska kanske gå och titta på nya Twilight filmen nångång denna vecka eller så blir det nästa vecka nångång  

Idag köpte jag och min kompis Nelly pepparkaksdeg fett gott och sen köpte vi också Julmust ååå känns som jul utan snö....!!!

Jag hoppas att det börjar att snöa nästa vecka men jag vill inte att det ska bli så himmla kallt!!!!!!!!!!

Men nu ska jag träna inför något idrotts test som vi ska ha imorgon tror jag det var....!!! 

Så vi ses senare!! PUSS!!!



Presentation


Hej jag heter Bea och är 16 år och lever livet som en vanlig tonårstjej (skola, vänner, pojkvänn osv)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29 30
<<< November 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards