feelslikeadream

Alla inlägg under december 2011

Av Beatrice Blom - 25 december 2011 18:22

Fy vad min blogg ser tråkig ut bara vit vem har det egentligen förutom jag så jag tror att jag ska fixa så att det blir en annan färg på bloggen och så att den ser lite finare och trevligare ut !!! Eller vad säger ni !?  

Undra vilken färg det blir eller nej det blir en hemlis tänkte faktiskt säga till er vilken färg det blir men det får bli en överraskning!!! 


Ses senare PUSS

Av Beatrice Blom - 25 december 2011 14:55

Sitter och smsar med en kompis och försöker bestämma vilken dag vi kan vara på för det är inte kul att bara sitta hemma hela jullovet och det säger jag inte bara det är sant också !!!


Och som vanligt så sitter jag framför datan och facebookar och tittar på TV ''Ensam hemma'' jag tror att det är den första filmen!!!!!!!!!!!!! Fett bra.


Men nu ska jag inte störa er på juldagen eller är det så det heter ? Nej jag vet inte riktigt men jag ska inte hålla koll på det för jag orkar inte med det längre men det kommer en tid då jag kommer hålla kol på det igen!!! 

Så ses senare!!!

Av Beatrice Blom - 25 december 2011 12:25

SITTER OCH TITTAR PÅ BILAR FILMEN NI VET HOPPAS JAG OCH SÅ SITTER JAG OCH FUNDERAR PÅ OM JAG SKA SKAFFA TANDSTÄLLNIG ELLER INTE MEN JAG TROR ATT DET BLIR ETT JA I ALLA FAL FÖR JAG ÄR INTE SÅ NÖJD MED MINA FRAM TÄNDER DOM LIGGER TYP PÅ VARANDRA ELLER VAD MAN SKA SÄGA ATT DOM GÖR!! MEN JAG MÅSTE RINGA TILL TANDLÄKAREN NÅGON DAG OCH SÄGA ATT JAG ÄR REDO! HAHAHAH DET LÅTER BARA FULT! MEN VI SES SENARE SKA FORTSÄTTA ATT DREGLA ÖVER BILDER PÅ MIN NYA MOBIL SOM KOMMER PÅ TISADAG ELLER ONSDAG..... SÅ SES! PUSS!!!!!!

Av Beatrice Blom - 25 december 2011 00:12

Orkar inte sitta uppe längre så det blir ett godnatt!!!! Ses imorgon PUSS 

Av Beatrice Blom - 24 december 2011 22:37

Vill ha min mobil imorgon jag håller på att få psykbryt för att pappa har sakt att jag och min bror ska få en mobil var och att den inte kommer fören nästa vecka i posten desutom!!!!!!!! Vill ha den och se vad som finns på den osv!!! 



P.S det är en samsung 5570 mini !!!! Ååå jag kom på en sak nu jag har aldrig i hela mitt liv haft en annan mobil grej typ sån här nokia samsung aa jag hoppas att ni fattar men jag har aldrig haft någon annan sån än sony eriksson! och då menar jag det eller jag hade en mobil för jätte länge sen som var en nokia men jag tror att den inte räknas jag hade den för att det fanns ett jätte roligt spel på den!!!! Hahahah 


Men nu ska jag titta på bilder på min mobil och dregla på det så ses vi senare om jag orkar göra ett inlägg innan jag somnar!!! PUSS

Av Beatrice Blom - 24 december 2011 19:22

Orkar fan inte med gamlingarna mer dom bara pratar och pratar hela tiden och jag orkar inte med det men man får väl stå ut!! Men det gör faktiskt inte jag så jag har försökt att sätta upp en jul klapp som nu kommer få se sen!!  

Jag har tagit kort på alla mina saker som jag har fått så ni kommer kanske få uppleva min glädje !!!!!!!!


Nu ska vi se här  

Jag fick dom här lamporna eller vad man ska säga vad det är men dom är i alla fal jätte fina!!

 

Sen fick jag en pyjamas!!!  Med en nalle på!! 

 

Och så fick jag en filt av min mamma som är så himla mjuk älskar den!!!

 

Och så fick jag en vas eller vad man ska säga vad det är med en påse med guld pengar (10:or) !!!!

 

Och här är påsen med pengarna!! Men man ser inte pengarna!! 

    

Och sen så fick jag pengar av min moster och kusin och Björn!!!!!!

 

Och ett presentkort från ginatricot av morfar

 

Sen ska jag få en mobil snart som jag ska få i posten jag blev lite besviken för jag vill ha en HTC men det får duga!!! 

 

Och så bjuder jag på en bild på mig!!!! LOVE YOU ALL!!!!!!!

 

Av Beatrice Blom - 24 december 2011 14:38

Äntligen är det julafton som jag tror alla har längtat efter och så har jag också längtat efter den! Men nu ska jag gå och vara social eller vad det nu heter men vi ses. Och ha en underbar dag puss och kram på alla!!!!

Av Beatrice Blom - 23 december 2011 21:34

Nu blir det film och popcorn !!!!!! :-DInnan jag bestämde mig att titta på film så hade jag skit tråkigt så jag har krusat mitt hår och nu see mitt hår dubbelt så stort ut....... men men ska titta på filmen nu så ses!!!! Imorgon är det JULAFTON jö!!!

Presentation


Hej jag heter Bea och är 16 år och lever livet som en vanlig tonårstjej (skola, vänner, pojkvänn osv)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards