feelslikeadream

Alla inlägg under mars 2012

Av Beatrice Blom - 18 mars 2012 18:16

Hejsan jag har inte bloggat någonting idag men nu gör jag det och det är jätte trevligt eller vad men nu ska säga att det är men jag bloggar med min pappas ee-pad fett kul asså. Men jag vet inte vad jag ska skriva så det är det största problemet men jag ska komma fram till ett ämne, åå juste jag och pappa åkte till västerås idag och handlade ett par vinter skor som jag ska ha med mig till Åre när vi åker ditt om bara en vecka (måste börja skriva en lista på vad jag ska ha med mig också) eller jag åker faktiskt till min morfar på fredag efter praoen och sen ska jag hem och hämta mina saker sen snabbt hem till morfar och siv och Zabina kommer också följa med så det kommer bli grymt kul jag och Zabina är typ halv kusiner elle det är vi inte heller men hennes mormor Siv är tillsammans med min morfar Carl Axel så vi är typ som halv kusiner. Men men jag tror att jag har förklarat en hel del nu så vi åter går till skorna ja jag har köpt ett par vinter skor dem var inte snyggaste skorna jag har köpt men de är jätte sköna och varma man kan vara ute i -25 grader med dom och typ inte frysa eller något sånt stod det på lappen som satt i skorna. Och så köpte jag en huv tröja jätte skön också.Men jag ska ta något och äta nu sist jag åt det var runt 14:00 och då åt jag mcdonals mat :) men vi ses senare. :)

Av Beatrice Blom - 18 mars 2012 00:04

Ja det kanske det är för jag håller på att somna just nu men jag håller på att fixar lite låtar till min mobil och det funkar galant eller vad man nu ska säga att det går! :) 

Nej men tänkte bara säga godnatt och sovgott alla bloggläsare så syns vi kanske imorgon om jag orkar! :) 

GODNATT OCH SOVGOTT!! :D 

Av Beatrice Blom - 17 mars 2012 09:37

Ska spela sims 2 nu eller snart när jag har tittat lite på nätet så ska jag göra det ! :) Fett kul spel är det faktiskt! :D


Nej men jag vet inte vad jag ska skriva om nu så jag tror att jag skriver lite som jag har gjort dom senaste veckorna. Jo jag har faktistk varit sjuk/förskyld i flera veckor sen sport lovet tror jag att det blir och jag hade sport lov vecka 8 och nu är det vecka 12 snart 13.... Så det har inte varit så kul för jag hade magsjuka för 2 veckor sen och jag lovar det är inte kul man kan typ inte äta någonting... :( 


Och sen så har jag tränat väldigt mycket på onsdagar och torsdagar och ibland på helgerna :)

Och dem som inte vet vad jag tränar så är det RUGBY det är en mycket tuff sport jag tror att jag har haft runt 100 blåmärken på mig föra sommaren, och det värsta blåmärket var när jag och min kompis Nelly krockade med våra huvuden och det blev inte en lite smäl det var ett rejäl, värsta blåtiran över högra ögat blev det på mig och på Nelly blev det värre det blev värre än värst på Nelly fast på vänstra ögat :/ Men det får man ta och det var ganska tur att det vart på sommar lovet annars så skulle jag aldrig ha gåt till skolan :) 

Nej men ska börja spela nu så ses senare!! :D

Av Beatrice Blom - 16 mars 2012 22:23

Så har jag faktiskt inte kunnat blogga den hära veckan... Och jag är hemskt ledsen för det men jag hade faktiskt inte tillgång till en data och när jag hade skulle kunnat ha en data så var jag på träning eller så sov jag för jag praoar på ett dagis och man blir jätte trött efter det att alla barnen har gått och lagt sig alltså efter lunchen !! 



Och nu fick jag besked att träningen är inställd imorgon som jag skulle på men jag tror att jag kan ut och springa eller tvätta i alla fal.... Jag känner mig som en tjockis har precis ätit ost bågar :) 


Och jag håller på att somna nu jag tror att jag håller på att bli som min mamma hon går och lägger sig klockan 9 typ och går upp 6 eller 7 tror jag det var ... 


Nej men jag tror att jag ska gå ner och titta om det finns läsk ! Så ses senare eller imorgon!! :) 

Av Beatrice Blom - 16 mars 2012 21:30

Det kan man säga eller ? Jo för jag har inte bloggat sen i måndags och det är för att jag har inte haft tillgång till en data fören idag typ eller jag har inte äns hunnit ta datan när jag har kommit hem från praoen. 

Ja jag praoar den här veckan och nästa och jag praoar på ett dagis och jag säger inte vilket jag har typ tystnadsplikt.... 


Men men håller på att tittar på Criminal minds eller vad det heter så ska gå men skriver ett till inlägg när jag har tittat klart!!

Av Beatrice Blom - 10 mars 2012 23:43

Är hemma igen efter en hård träning och en underbar middag tur att man inte var vegitarian eller vad det heter för vi gick till ett ställe som det nästan bara fanns kött och köttet var underbart jag rekomenderar det stället det heter Fernandos och ligger i Enköping nästan vid torgen bredvid en Ica mataffär (Ica stjärnköp) !! Jätte bra ställe att äta på om man är hungrig och jag var jätte hungrig jag hade faktiskt inte ätit på hela dagen och så kommer man till ett ställe där det finns kött och man bara älskar det !! ;) En i damlagets pappa äger det stället tror jag det var eller så jobbade han bara där nä kommer inte i håg det vart massor med prat om alla med alla osv !! :) 


Nä men ska faktiskt spela ett smurf spel nu så ses imorgon !! Godnatt och sovgott kära läsare så hoppas jag att ni kan titta in på fernandos någon gång och äta deras grill mix :) och att ni kanske ska testa på en annan sport än fotboll det kanske skulle vara bra att testa på lite rugby fast fotboll kan vara kul om man gillar att låtsas att man har gjort illa sig, med rugby så gör man faktiskt illa sig det kan jag lova er man får massor av blåmärken och skrubsår och sånt men jag tål lite smärta. :) Så testa lite rugby ni kanske lär er något nytt och kanske till och med gillar det!! Man träffar jätte snällt folk och massor av nya människor jag vet inte hur det är när man är ute och spelar fotboll på cup och så men men !! 

Ska gå nu så att ni inte ska sitta hela kvällen å läsa mitt inlägg ses!! 

Av Beatrice Blom - 10 mars 2012 17:51

Snart så kommer Nelly och hämtar mig och då ska vi träna sten hårt och sen blir det middag med laget!! Fett nice !! :D



Ska fixa väskan nu så ses ! :D

Av Beatrice Blom - 10 mars 2012 16:21

Yes som ni ser så har jag fixat nya spring skor som jag kan gå ut och springa i och idag ska jag faktistk testa dom för första gången eller jag ska ha på mig dom på träningen senare ikväll !! :) 


Idag blir det träning klockan 18:30 och sen så blir det middag med typ alla damerna och alla i u15 och u17 aa med alla i laget typ och sen så blir det väl att åka hem och sova :) 


Nej men jag vet inte vad jag ska göra när jag kommer hem och jag vet inte när jag kommer hem och om jag kommer hem så ska jag faktiskt ta en dusch ;) 


Men jag har varit i västerås idag och köpt skor som ni kanske redan har läst ;) och det blev inte några jätte snygga det blev ett par blåa löparskor :) fast jag skulle vilja ha haft typ rosa eller lila :) 


Nej men ska hitta på något i 1 och en halv timme till nu så ses :)

Presentation


Hej jag heter Bea och är 16 år och lever livet som en vanlig tonårstjej (skola, vänner, pojkvänn osv)

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards